Nieuw! KARAOKE SHOW

Zing de leukste liedjes met de KARAOKE SHOWMado Entertainment verzorgd nu ook een spectaculaire KARAOKE Show. Op onze unieke locatie op de Markerkant 11 nr 21 in Almere. De ruimte is sfeervol ingericht met een podium speciaal alleen gereserveerd voor jullie groep. Een gezellige middag of avond samen met je collega’s, vrienden of familie. Ook een echte aanrader voor een geslaagd vrijgezellen uitje! Zingen in de spotlights.


leukste quiz bedrijfsuitje
Impressie van het karaoke arrangement

De karaoke show wordt volledig professioneel begeleid. Er gaat een lijst in de ronde waar jullie je naam en liedje op kunnen zetten! Er is keuze genoeg uit de liedjes van vroeger, de gouwe oude, maar ook de liedjes van deze tijd. Onze muziek lijst wordt altijd up to date gehouden. Durf het aan, pak de microfoon en zing allemaal gezellig mee. Laat je talent horen, maar een beetje vals zingen mag de pret niet drukken. Duo optreden samen met z’n tweeën of met een groepje het kan allemaal! Er mag natuurlijk ook gedanst worden! Of gewoon lekker kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. .

Kortom een gezellig uitje in Almere waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Compleet verzorgd uitje met je familie, vrienden of collega’s. DE KARAOKE SHOW.leukste karaoke uitje
Impressie karaoke show

De karaoke show kan eenvoudig geboekt worden voor groepen vanaf 12 personen tot maximaal 60 personen! Wij verzorgen de hele middag/avond met muziek drankjes en hapjes met onze all-in arrangementen. .

Gezellig zingen met je familie, vrienden of collega’s.


Karaoke 2 uur All-in €35,- p.p.

karaoke vrijgezellen feestlocatie teamuitje Almere

Karaoke 3 uur All-in €45,- p.p.

karaoke uitje all-in Almere

Karaoke 2 uur All-in buffet €65,- p.p.

karaoke almere buffet bedrijfsuitje