De leukste Quiz Groepsuitje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je vereniging of groep. Dan is De Leukste Quiz in Almere een echt aanrader. Een spectaculaire quiz met diverse verschillende rondes, met hilarische spel elementen waar plezier en humor voorop staat. In een tijdsduur van 2.5 uur plus een pauze wordt u ongeveer 3 uur vermaakt.

De quiz wordt begeleid door onze ervaren quizmaster, waarbij je 8 gevarieerde rondes gaat spelen. Aan het einde sluiten we af met de finaleronde. De rondes bestaan uit o.a. hoger lager, waar of niet waar, foto herkenning, kennisvragen, muziekfragmenten, zoek de verschillen en het hoedenletter spel, waarbij veel gelachen gaat worden.

Met je team/groep probeer je natuurlijk te winnen. Teambuilding en goed met elkaar overleggen om zo de hoogste scoren te behalen. Wij hebben een prachtige zaal met podium. Op het podium staat het decor van De leukste quiz.

De groep wordt in 2 teams verdeeld team ROOD tegen team BLAUW. Van beide teams staan er per ronde een aantal deelnemers bij de buzzers. Wanneer er op de buzzer gedrukt wordt klinkt er een geluid en wordt de pilaar groen en bij de tegenpartij rood. Uit ervaring weten wij dat het slaan op de buzzer altijd een groot succes is.

De quiz bestaat niet alleen over vragen rondes maar ook de muziekronde zorgt ervoor dat er veel variatie in zit. Onze quizmaster zal de muziekronde extra leuk maken. Hij is een professionele zanger en zal tijdens deze ronde 2 liedjes zingen. Videoclips, beeldfragmenten kortom een geweldig leuk uitje wat je moet beleven.

Een medaille of beker voor het winnende team.
Medaille met lint €3,75 per stuk.
Beker 34cm €22,50 per stuk.
Beker 43cm €29,50 per stuk.
U kunt dit aangeven in de reservering