De leukste Quiz BEDRIJFSUITJE

De Leukste Quiz in Almere bij Mado Entertainment

Het leukste idee voor een betaalbaar en origineel bedrijfsuitje, bedrijfsfeestje en teambuilding of vrijgezellenfeestje in Almere. Met all-in arrangementen of speciaal op maat met buffet of speciale wensen. Tot 60 personen op onze nieuwe locatie met sfeervolle zaal, bar, en ruime ontvangstruimte. Professionele Quiz Master en begeleiding. Ook voor uw vereniging, vriendengroep of met de hele familie. Professioneel en met kwaliteit, gezellige locatie geschikt voor alle feesten, kleine en grote evenementen.

leukste quiz bedrijfsuitje

Gratis parkeren voor de deur!De Leukste Quiz: Wist u dat de officiële spelling inderdaad Quiz is en niet ‘De Leukste Kwis’? Het meest originele hilarische bedrijfsuitje, waarbij je samen met je collega’s lol en plezier beleeft. De quiz is opgebouwd uit 8 gevarieerde rondes met verschillende spelelementen. Om het nog spannender te maken eindigen we met een finale ronde. Onze quizmaster begeleid de quiz op een manier met veel humor. En er is een scheidsrechter die de stand bij houdt. Doormiddel van samenwerken en team building proberen de teams de hoogste scoren te behalen. In onze prachtige zaal kunnen wij groepen ontvangen vanaf 12 t/m 60 personen.


leukste quiz bedrijfsuitje
Impressie van het bedrijfsfeest arrangementDe groep wordt verdeeld in teams en spelen allemaal een aantal rondes. In de zaal staat een podium met show gordijn. Verder is het aangekleed met 2 banners van de leukste quiz en een groot beeldscherm. Op het beeldscherm worden alle vragen getoond en de beeldfragmenten weergegeven. Op het podium staan ook 2 echte buzzers, wanneer je daarop drukt wordt jouw pilaar groen en die van de tegenpartij rood. Het geluid van de buzzer maakt het extra spannend. Het team die als eerste drukt mag dan het antwoord geven. Binnen een tijdsduur van 3 uur spelen we diverse rondes. Tussendoor is er een pauze om iets te drinken. De rondes bestaan uit: percentage vragen, vragenronde, hints, fotoherkenning, zoek de verschillen, waar of niet waar, snelle ronde, geen ja en geen nee geen uh, muziekronde en de finale.


leukste quiz bedrijfsuitje
Impressie van het bedrijfsfeest arrangement

Tijdens de muziekronde zijn er vragen waarbij ook videoclips te zien zijn op het beeldscherm. Lekker meezingen met elkaar wanneer de antwoorden gegeven worden. De quizmaster zal tijdens deze ronde ook 2 liedjes zingen. Hij is een professionele zanger en zorgt ervoor dat het een echt spektakel wordt.

De finale zal bestaan uit het originele hoeden letterspel. Gekke hoeden met aan 2 kanten een letter, waarmee woorden gemaakt moeten worden. Team ROOD en Team BLAUW mogen zelf de personen uitkiezen welke voor hun de finaleronde zullen spelen. Leuk om te spelen, maar zeker ook leuk om naar te kijken en je team aan te moedigen.

Kortom een gezellig teamuitje in Almere waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Compleet verzorgd uitje met je collega’s de Leukste Quiz “DIT MOET JE BELEVEN!”

BIJ ONS IN DE ZAAL [GEEN KOSTEN VOOR DE ZAAL]

Een medaille of beker voor het winnende team.

Medaille met lint €3,75 per stuk.
Beker 34cm €22,50 per stuk.
Beker 43cm €29,50 per stuk.

U kunt dit aangeven in de reservering

ARRANGEMENT DE LEUKSTE QUIZ 3 UUR

GROEPEN 12 T/M 19 PERS. €20,50

GROEPEN 20 T/M 29 PERS. €19,50

GROEPEN 30 T/M 60 PERS. €18,50


ALL-IN PAKKET DE LEUKSTE QUIZ 3.5 UUR

INCLUSIEF 3 CONSUMPTIES P.P. BORRELNOOTJES EN BITTERGARNITUUR

GROEPEN 12 T/M 19 PERS. €30,75

GROEPEN 20 T/M 29 PERS. €29,75

GROEPEN 30 T/M 60 PERS. €28,75