De leukste Quiz

De Leukste Quiz in Almere bij Mado Entertainment

De Leukste Quiz in Almere bij Mado Entertainment. Op zoek naar het meest bruisende idee voor een betaalbaar en origineel bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding-event, of een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Almere? Zoek niet verder, want bij Mado Entertainment hebben we precies wat je zoekt! Onze all-in arrangementen bieden de perfecte oplossing voor bedrijven en teams die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring. We kunnen zelfs speciale arrangementen op maat samenstellen, inclusief buffetten en aangepaste wensen. Onze geweldige locatie in Almere biedt plaats aan groepen tot wel 60 personen en beschikt over een sfeervolle zaal, een gezellige bar en een ruime ontvangstruimte. Onze evenementen worden geleid door een professionele quiz master en een ervaren begeleidingsteam. Ze zorgen voor een naadloos verloop van het evenement, boordevol plezier en spanning. Voor iedere gelegenheid, of je nu een bedrijf, vereniging, vriendengroep of familie bent, bij Mado Entertainment ben je van harte welkom. We bieden professionele kwaliteit en een gezellige sfeer die geschikt is voor alle soorten feesten en evenementen, zowel klein als groot. Onze gezellige locatie staat garant voor memorabele momenten. Kies voor de leukste quiz bij Mado Entertainment en maak je volgende evenement onvergetelijk. Ontdek waarom onze locatie en evenementen zo hoog gewaardeerd worden door Google-recensies en reserveer vandaag nog!

leukste quiz bedrijfsuitje

Gratis parkeren voor de deur!De Leukste Quiz het meest originele hilarische bedrijfsuitje, waarbij je samen met je collega’s lol en plezier beleeft. De quiz is opgebouwd uit 8 gevarieerde rondes met verschillende spelelementen. Om het nog spannender te maken eindigen we met een finale ronde. Onze quizmaster begeleid de quiz op een manier met veel humor. En er is een scheidsrechter die de stand bij houdt. Doormiddel van samenwerken en team building proberen de teams de hoogste scoren te behalen. In onze prachtige zaal kunnen wij groepen ontvangen vanaf 12 t/m 60 personen.


leukste quiz bedrijfsuitje
Impressie van het bedrijfsfeest arrangement

De perfecte quiz vol actie en plezier! Voor bedrijfsuitje, familie en vriendengroep. Bij onze quiz draait alles om spanning, competitie en vooral plezier! Lees verder om te ontdekken hoe onze unieke quiz er uitziet en waarom het een geweldige keuze is voor een onvergetelijke groepservaring. Teams en Rondes: De groep wordt verdeeld in teams en speelt verschillende rondes vol uitdagingen en verrassingen. Het belooft een avond vol vermaak te worden! Show elementen In onze quizzaal vind je een podium met show gordijn. Ook hebben we de zaal aangekleed met kleurrijke banners van “De Leukste Quiz” en twee grote beeldschermen. Deze beeldschermen zijn cruciaal, want hierop worden alle vragen weergegeven en de beeldfragmenten afgespeeld. Op het podium staan twee echte buzzers voor elk team. Wanneer je op de buzzer drukt, licht jouw pilaar groen op en die van de tegenpartij rood. Het geluid van de buzzer maakt de competitie extra spannend. Het team dat als eerste drukt, krijgt de kans om het juiste antwoord te geven. Gedurende een tijdsbestek van 3 uur doorlopen we verschillende spannende rondes, met voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de rondes die je kunt verwachten: Percentage vragen Hints Fotoherkenning Waar of niet waar Snelle ronde Geen ja en geen nee, geen “uh” Muziekronde De Finale Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. Tussen de rondes door hebben we een pauze waarin je iets te drinken kunt halen aan onze bar en even kunt bijpraten met je teamleden. Bereid je voor op een middag of avond vol actie, lachen en spanning bij de Leukste Quiz in Almere. Daag jezelf en je vrienden uit, test je kennis en maak herinneringen die nog lang zullen blijven hangen. Schrijf je vandaag nog in en ervaar zelf waarom onze quiz zo populair is!


leukste quiz bedrijfsuitje
Impressie van het bedrijfsfeest arrangement

Muzikale meezing ronde Onze quiz zit vol verrassingen, en de muziekronde is daar geen uitzondering op! Terwijl je antwoorden geeft, kun je samen met je teamgenoten meezingen met videoclips die op het grote beeldscherm worden getoond. Het is de perfecte gelegenheid om je muzikale kennis te laten zien en samen plezier te hebben. Quizmaster Tijdens deze ronde staat er iets bijzonders op het programma. Onze quizmaster is niet alleen een kenner van alle ins en outs van de quiz, maar ook een professionele zanger. Geniet van zijn geweldige stem terwijl je je hersenen laat kraken over de vragen. Spannende Finale met Hoeden Letterspel De grande finale van onze quiz is niets minder dan het originele hoeden letterspel. Dit is een hilarisch en uitdagend spel waarbij gekke hoeden met letters aan beide kanten worden gebruikt om woorden te vormen. Team A en Team B krijgen de eer om deelnemers te kiezen die hun team zullen vertegenwoordigen in deze spannende eindronde. Moedig Je Team Aan Of je nu zelf meedoet aan de finale of gewoon wilt genieten van het spektakel, de finale is leuk om te spelen én om naar te kijken. Moedig je team aan terwijl ze creatieve woorden proberen te vormen met de hoeden en strijd om de overwinning! Bij onze quiz draait alles om entertainment, interactie en plezier. Kom en beleef deze unieke middag of avond met je vrienden, collega’s of familie en ontdek waarom onze quiz zo hoog gewaardeerd wordt door onze gasten!

De finale zal bestaan uit het originele hoeden letterspel. Gekke hoeden met aan 2 kanten een letter, waarmee woorden gemaakt moeten worden. Team A en Team B mogen zelf de personen uitkiezen welke voor hun de finaleronde zullen spelen. Leuk om te spelen, maar zeker ook leuk om naar te kijken en je team aan te moedigen.

Kortom een gezellig teamuitje in Almere waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Compleet verzorgd uitje met je collega’s, familie of vrienden de leukste quiz “Dit moet je beleven!”

BIJ ONS IN DE ZAAL [GEEN KOSTEN VOOR DE ZAAL]

Een medaille of beker voor het winnende team.

Medaille met lint €3,75 per stuk.
Beker 34cm €22,50 per stuk.
Beker 43cm €29,50 per stuk.

U kunt dit aangeven in de reservering