De leukste Quiz FAMILIEUITJE


Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je familie-uitje met grote groepen. Dan is De Leukste Quiz in Almere een echt aanrader. Maar je kan natuurlijk ook met kleinere groepen komen vanaf 12 personen. De Leukste Quiz heeft verschillende quizzen welke afgestemd zijn op de groep. Zo kan je de quiz spelen met families, waarbij ook kinderen kunnen meedoen. Hierbij zijn de rondes leuk voor jong en oud. Of een quiz speciaal voor volwassenen is natuurlijk ook mogelijk. Een gezellig dagje weg met je familie voor een origineel uitje.

De quiz wordt begeleid door onze ervaren quizmaster, waarbij je 8 gevarieerde rondes gaat spelen. Binnen een tijdsduur van 3 uur met tussendoor een pauze om iets te drinken. Aan het einde sluiten we af met de finaleronde.

betaalbaar familie uitje Almere met all-in prijs


De rondes bestaan uit o.a. hoger lager, waar of niet waar, foto herkenning, kennisvragen, muziekfragmenten en zoek de verschillen. Het hoedenletter spel en hint zorgen voor hilarische momenten, waarbij veel gelachen gaat worden. Het cadeau spel bepaald wie er hints gaat spelen. Met je familie probeer je natuurlijk te winnen. Samenwerken en goed met elkaar overleggen om zo de hoogste scoren te behalen. Wij hebben een prachtige zaal met podium. Op het podium staat het decor van De leukste quiz.

De groep wordt in 2 teams verdeeld team ROOD tegen Team BLAUW. Van beide teams staan er per ronde een aantal deelnemers bij de buzzers. Wanneer er op de buzzer gedrukt wordt klinkt er een geluid en wordt de pilaar groen en bij de tegenpartij rood. Uit ervaring weten wij dat het slaan op de buzzer altijd een groot succes is.

De quiz bestaat niet alleen over vragenrondes maar ook de muziekronde zorgt ervoor dat er veel variatie in zit. Onze quizmaster zal de muziekronde extra leuk maken. Hij is een professionele zanger en zal tijdens deze ronde 2 liedjes zingen. Videoclips, beeldfragmenten kortom een geweldig leuk uitje voor je familie “wat je moet beleven”.

Een medaille of beker voor het winnende team.
Medaille met lint €3,75 per stuk.
Beker 34cm €22,50 per stuk.
Beker 43cm €29,50 per stuk.
U kunt dit aangeven in de reservering