Bedrijfsuitje in Almere

Bedrijfsuitje Almere – all-in personeelsfeestje.
Met gratis parkeren voor de deur!


Bedrijfsuitje in Almere voor uw personeelsfeestje met all-in arrangementen. Gewoon betaalbaar en origineel bedrijfsuitje voor groepen, uw teamuitje, personeelsuitje in de regio Almere.

Met gratis parkeren voor de deur! En bereikbaar per openbaar vervoer.

Zoekt u een leuk en origineel bedrijfsuitje? Dan heeft u ons gevonden. Het leukste idee voor een betaalbaar en origineel bedrijfsuitje, bedrijfsfeestje en teambuilding of vrijgezellenfeestje in Almere. Met all-in arrangementen of speciaal op maat met buffet of speciale wensen. Tot 60 personen op onze nieuwe locatie met sfeervolle zaal, bar, en ruime ontvangstruimte. Professionele Quiz Master en begeleiding. Ook voor uw vereniging, vriendengroep of met de hele familie. Professioneel en met kwaliteit, gezellige locatie geschikt voor alle feesten, kleine en grote evenementen.

Zin in een gezellige en uitdagende avond met vrienden, team of collega’s, onder het genot van een drankje en een hapje? Bij ons kunt u een middag of avond quizzen; geweldig leuk en nog leerzaam ook!

all-in arrangement bedrijfsuitje en personeelsuitje in Almere

De groep wordt verdeeld in teams en spelen allemaal een aantal rondes. In de zaal staat een podium met show gordijn. Verder is het aangekleed met 2 banners van de leukste quiz en een groot beeldscherm. Op het beeldscherm worden alle vragen getoond en de beeldfragmenten weergegeven. Op het podium staan ook 2 echte buzzers, wanneer je daarop drukt wordt jouw pilaar groen en die van de tegenpartij rood. Het geluid van de buzzer maakt het extra spannend. Het team die als eerste drukt mag dan het antwoord geven. Binnen een tijdsduur van 3 uur spelen we diverse rondes. Tussendoor is er een pauze om iets te drinken. De rondes bestaan uit: percentage vragen, vragenronde, hints, fotoherkenning, zoek de verschillen, waar of niet waar, snelle ronde, geen ja en geen nee geen uh, muziekronde en de finale.


bedrijfsuitje en personeelsuitje in Almere
Impressie van een geslaagd bedrijfsuitje

Tijdens de muziekronde zijn er vragen waarbij ook videoclips te zien zijn op het beeldscherm. Lekker meezingen met elkaar wanneer de antwoorden gegeven worden. De quizmaster zal tijdens deze ronde ook een liedje zingen. Hij is een professionele zanger en zorgt ervoor dat het een echt spektakel wordt.

De finale zal bestaan uit het originele hoeden letterspel. Gekke hoeden met aan 2 kanten een letter, waarmee woorden gemaakt moeten worden. Team ROOD en Team BLAUW mogen zelf de personen uitkiezen welke voor hun de finaleronde zullen spelen. Leuk om te spelen, maar zeker ook leuk om naar te kijken en je team aan te moedigen.

Kortom een gezellig bedrijfsuitje en personeelsfeestje in Almere voor het hele team!

Compleet verzorgd uitje met je collega’s de Leukste Quiz “DIT MOET JE BELEVEN!”